Index epigraphicus Bullettini 1897. - Bulić, Frane ([Split : Arheološki muzej, 1897)
Popis epigrama sadržanih u časopisu Bullettino di archeologia e storia Dalmata, 1897.
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Frane Bulić.
Supplemento al n. 12 del "Bullettino d' arch. e stor. dalm." a. 1897.
Keywords: Epigrafički spomenici -- Dalmacija -- Antika; Arheološki nalazi -- Dalmacija -- Popis