Index epigraphicus Bullettini 1900. - Bulić, Frane ([Arheološki muzej], 1900)
Kazalo imena, naziva i drugih pojmova na epigrafskim spomenicima, prikazanim u časopisu Bullettino di archeologia e storia Dalmata, 1900.