Riflessioni sopra l'istoria di s. Doimo, primo vescovo di Salona, e martire, patron della città di Spalato, dalla quale sono formate le lezioni per il secondo notturno del suo offizio a 7 maggio : studio archeologico-storico - Matijašević Karamaneo, Antun ([s. n.], 1900)
O životu sv. Dujma. U djelu, napisanom 1719., autor dokazuje da relikvije sv. Dujma, koje se štuju u Splitu, nisu "legitimne". Posmrtni ostaci sveca sahranjeni su u Rimu. I dijelove Brevijara koji se odnose na sv. Dujma treba reformirati.