Secondizie di sua eccellenza reverendissima monsignore Pietro Doimo Maupas, arcivescovo di Zara, metropolita di Dalmazia, ecc. ecc. ec - Fosco, Antun Josip (s. n., 1886)
Sonet, posvećen zadarskom nadbiskupu Petru Dujmu Maupasu povodom 50-godišnjice njegova misništva.