Index epigraphicus Bullettini a 1901. - Bulić, Frane (Arheološki muzej, 1901)
Kazalo imena, naziva i drugih pojmova na epigrafskim spomenicima, prikazanim u časopisu Bullettino di archeologia e storia Dalmata, 1901.