Das Coemeterium von Monastirine zu Salona und der dortige Sarkophag des guten Hirten - Jelić, Luka, povjesničar (s. n., 1891)
O rimskim spomenicima koji su pronađeni na lokalitetu Monastirine u Solinu gdje je i slučajno otkriven sarkofag sa predstavkom Hipolita i Fedre.