Das Coemeterium von Monastirine zu Salona und der dortige Sarkophag des guten Hirten - Jelić, Luka, povjesničar ([S. l. : s. n.], 1891)
O rimskim spomenicima koji su pronađeni na lokalitetu Monastirine u Solinu gdje je i slučajno otkriven sarkofag sa predstavkom Hipolita i Fedre.
Izv. oblik imena autora: Luka Jelić.
P. o.: Roemischen Quartalschrift für christliche Alterthumskunde und für Kirchengeschichte ; Jg. V, 1891
Bibliografske bilješke uz tekst.
Primjerku nedostaju 5 tabli.
Keywords: Arheološki nalazi -- Solin; Arheološki nalazi -- Salona