Die Neritodonta Dalmatiens und Slavoniens nebst allerlei Malakologischen Bemerkungen : (nebst einer Tafel) - Brusina, Spiridion ([s. n.], 1883)
O sitnom pužiću (neritodonta) na području Dalmacije i Slavonije; živi u slatkim vodama.