Prva izložba dalmatinsko-hrvatsko-slavonska 1864. mjeseca kolovoza, rujna i listopada : obdržavana u Zagrebu, glavnome gradu Trojedne Kraljevine - Šuhaj, Mirko; Devidé, Josip Ferdinand (s. n., 1864)
Donosi zemljopisno-statističke podatke Trojedine Kraljevine (položaj, stanovništvo, kultura, gospodarstvo (ribarstvo, pomorstvo), obrazovanje, ustav). Sadrži i Statistički nacrt Trojedne Kraljevine, koji je sastavio Petar Matković.