Prva izložba dalmatinsko-hrvatsko-slavonska 1864. mjeseca kolovoza, rujna i listopada : obdržavana u Zagrebu, glavnome gradu Trojedne Kraljevine. - Dalmatinsko-hrvatsko-slavonska izložba plodinah, tvorinah i umjetninah 1864 ; Zagreb); Šuhaj, Mirko; Devidé, Josip Ferdinand ([Zagreb : s. n.], 1864)
Donosi zemljopisno-statističke podatke Trojedine Kraljevine (položaj, stanovništvo, kultura, gospodarstvo (ribarstvo, pomorstvo), obrazovanje, ustav). Sadrži i Statistički nacrt Trojedne Kraljevine, koji je sastavio Petar Matković.
Str. [3-5]: Predgovor / Mirko Šuhaj ; Jos. Ferdo Devidé.
Ilustr. i na unut. str. om. listova.
Bibliografija i bilješke uz tekst.