Istruzione popolare sui pesi e sulle misure in Dalmazia ([s. n.], 1858)
Uputa o novim mjerama u Dalmaciji. Uz uvod publikacija sadrži tabele s usporedbama mjera koje su se dotad upotrebljavale u Dalmaciji i onih koje se uvode te dodatak sa zakonima koji se odnose na nove mjere.