Il libro dei versi - Inchiostri, Ugo ([s. n.], 1894)
Stihovi U. Inchiostrija; sadrži i prijevode stihova pjesnika A. Navagera, G. A. Beequera, P. Heysea, J. G. Herdera, F. Rückerta, H. Heinea, T. Gauthiera i J. Jovanovića Zmaja.