[Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija 1945.] : [Naredba, obavijesti, pozivi i proglasi] ([s. n. ], 1945)
Naredba, obavijesti, pozivi i proglasi iz razdoblja koje počinje 8. 5. 1945. (danom ulaska partizanske vojske u Zagreb), a završava u studenom 1945. (kada su održani izbori za ustavotvornu skupštinu)