Terraneo (Terraneo, 2011)
Glazbeni ljetni festival u Šibeniku utemeljen s namjerom da obogati turističku ponudu i posjetiteljima omogući prisustvovanje koncertima aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene te da njeguje i razvija koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave.