Terraneo (Šibenik : Terraneo, 2011)
Glazbeni ljetni festival u Šibeniku utemeljen s namjerom da obogati turističku ponudu i posjetiteljima omogući prisustvovanje koncertima aktualnih imena svjetske i domaće glazbene scene te da njeguje i razvija koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne zabave.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.8.2013.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Terraneo -- Šibenik -- Vodiči; Glazbeni festivali -- Šibenik