Godišnjak Akademije pravnih znanosti Hrvatske : Croatian Academy of Legal Sciences yearbook (Akademija pravnih znanosti Hrvatske = Academy of Legal Sciences, 2011)
Godišnjak je znanstveni časopis, u kojem se objavljuju prvenstveno radovi iz područja pravnih znanosti.