Prilozi povijesti umjetnosti u Dalmaciji (Split : Književni krug Split : Konzervatorski odjel u Splitu, 2013)
Časopis objavljuje recenzirane znanstvene članke iz područja povijesti umjetnosti i arheologije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Povijest umjetnosti -- Serijske publikacije; Arheologija -- Serijske publikacije