Dalmacija in (Zadar : Antena Digital, 2013)
Portal s vijestima iz Drniša, Šibensko-kninske županije, Dalmacije i regije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.drnisnews.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.11.2013.)