Edita Schubert : Galerija suvremene umjetnosti, Zagreb, 12.1-12.2.1984. - Martinis, Dalibor ([Zagreb] : Galerija suvremene umjetnosti, 1984)
Sadržaj: u središtu plakata žuto crna kompozicija kvadratnog oblika uz čije stranice s vanjske strane pas i žena oblikovani plošno u žuto crnoj kombinaciji
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.