Bijelić : Galerija suvremene umjetnosti Zagreb, 10.5 - 3.6.1984 - Martinis, Dalibor (Galerija suvremene umjetnosti, 1984)
Sadržaj: na crnoj podlozi reproduciran detalj fotografije očiju žene smješten u središtu plakata. Uokolo figure plošnog karaktera i izrazitog kolorita