NSK blog - Nacionalna i sveučilišna knjižnica (Zagreb) (Zagreb : Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2012)
Blog o raznim događanjima u Knjižnici.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 18.11.2013.)
Keywords: Nacionalna i sveučilišna knjižnica (Zagreb) -- Blogovi; Manifestacije -- Zagreb -- Blogovi