[Austrijska i ugarska uprava u Europi 1755. - 1826.] : [Dopuštenje, edikt, mirovni sporazum, objave, odgovori, odluke, odredbe, oglas, pravilnik, sporazum, točke, uredbe, vijesti i zapovijedi] (par Etienne Luzac ; Pinelli e Andreola : Giuseppe Gattei, Dall' imp. reg. stamperia, Apud S. L. Weber, gedruckt bey Johann Marenigh, 1780)
Dokumenti iz vremena vladavine loze Habsburg-Lothringen u Europi u razdoblju 1755. - 1826., kad su se na habsburškom prijestolju smijenili: Marija Terezija (vladala 1740. - 1780.), Josip II (vladao do 1790.), Leopold II (vladao 1790. - 1792.) i Franjo II (vladao 1792. - 1835.)