Život umjetnosti : časopis za suvremena likovna zbivanja (Institut za povijest umjetnosti, 2009)
Časopis za suvremena likovna zbivanja, posvećen raznovrsnim vidovima suvremene umjetničke prakse u Hrvatskoj, regiji i šire.