Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku - Hrvatsko narodno kazalište (Šibenik) (Šibenik : Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku)
Web stranice kazališta
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.1.2014.)
Keywords: Hrvatsko narodno kazalište (Šibenik)