La città di Fiume (Ercole Rezza Editore, 1856)
Tri odvojena prikaza grada Rijeke smještena su unutar vegetabilnog okvira na vrhu kojeg se nalazi dvoglavi orao, dok su bočno prikazani simboli grada Rijeke. Ispod svakog prikaza otisnut je naslov na talijanskom jeziku. Počevši od gore: Prospettiva della nuova I.R. Accademia di Marina; Atto di posizione della Pietra inaugurabile; La città di Fiume.