La città di Fiume - Candelari, A.; Röllig, W.; Rezza, Ercole ([Fiume : Ercole Rezza Editore, 1856)
Tri odvojena prikaza grada Rijeke smještena su unutar vegetabilnog okvira na vrhu kojeg se nalazi dvoglavi orao, dok su bočno prikazani simboli grada Rijeke. Ispod svakog prikaza otisnut je naslov na talijanskom jeziku. Počevši od gore: Prospettiva della nuova I.R. Accademia di Marina; Atto di posizione della Pietra inaugurabile; La città di Fiume.
Signatura otisnuta d.d. ispod vegetabilnog okvira koji okružuje prikaz: A. Candelari; l.d. ispod vegetabilnog okvira otisnuto: W. Röllig dis.; sredina ispod vegetabilnog okvira otisnuto: RICORDO // della festività in tale occasione tenuta da S.A.I.R. l'Arciduca // FER.MASSIMILIANO // il dì 26 Marzo 1856; uz l.d. rub lista otisnuto: Ercole Rezza Editore; d.d. uz donji rub lista otisnuto: Lit. E.Rezza in Fiume.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Rijeka -- Grafike -- 19. st; Litografije