Portal za kulturni turizam ([S. l.] : [s. n.])
Web stranice koje se bave promocijom kulturnog turizma u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.2.2014.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Kulturni turizam -- Hrvatska