Poslovno.biz : poslovanje i poduzetništo na drugačiji način - Cvetojević, Saša (S. Cvetojević, 2011)
Osobni i poslovni blog Saše Cvetojevića namijenjen poslovnoj zajednici te onima koji žele postati njenim dijelom.