Poslovno.biz poslovanje i poduzetništo na drugačiji način - Cvetojević, Saša ([S. l. : S. Cvetojević], 2011)
Osobni i poslovni blog Saše Cvetojevića namijenjen poslovnoj zajednici te onima koji žele postati njenim dijelom.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.2.2014. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.7.2022.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Poslovanje -- Blogovi; Poduzetništvo -- Hrvatska -- Blogovi