Ugostitelj.hr (Sisak : Munja-agencija za marketing i oglašavanje, 2014)
Specijalizirani portal za ugostitelje i osobe koje poslovanje veže za ugostiteljstvo.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.3.2014.)
Keywords: Ugostiteljstvo