Europski parlament : Ured za informiranje u Republici Hrvatskoj (Europski parlament-Ured za informiranje u republici Hrvatskoj, 2013)
Web stranice koje predstavlju organizaciju i rad Europskoj parlamenta te građanima približava rad i ulugu Europskog parlamenta.