Općina Drenovci službene stranice općine. (Drenovci : Općina Drenovci)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://opcina-drenovci.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.5.2014. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.6.2022.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Drenovci (Hrvatska); Drenovci (Hrvatska) -- Vodiči