Vjetar blog posvećen teologiji i crkvenim pitanjima - Horvat, Nikola, teolog ([S. l.] : N. Horvat, 2012)
Blog o teologiji i crkvenim pitanjima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 3.6.2014.)
Keywords: Katolička crkva -- Doktrine -- Blogovi; Katolička crkva -- Hrvatska -- 21. st. -- Blogovi