InterEU law east journal for international and european law, economics and market integrations (Zagreb : Faculty of Economics and Business University of Zagreb, 2014)
Časopis koji objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja prava i ekonomije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Od 2015 urednici: Hana Horak, Rajko Knez; od [2022]: Hana Horak, Zvonimir Šafranko.
Opis prema vol.6,no.2(2019) ; zadnji opis prema vol.8,no.2(2021) dana: 3.6.2022.
Keywords: Međunarodno pravo -- Serijske publikacije