Sisect = Petrinia /. - Bouttats, Gaspar; Peeters, Jacob ([Amsterdam : Jakob Peeters, 1685)
Na jednom otisku dva prikaza. Lijevo prikaz Siska, desno Petrinje.
Signature nema; s.g. unutar lijevog prikaza otisnuto: SISECT; s.g. unutar desnog prikaza otisnuto: PETRINIA; na dnu otiska: A. de Streckte Sisseck. B. de Rivier Kulp... de Culpa.; d.g. tušem: 81
Autorstvo utvrđeno pregledom literature.
Grafika objavljena u: Sacr. Caes. Ma. Leopoldo has Turcis ereptas, et Favente Deo eripiendas Hongariae Civitates, aliasque Turcias..., Amsterdam, nakon1685.
Literatura: Thieme/Becker, sv.4, str. 476.; Thieme/Becker, sv.27, str. 8.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Sisak -- Grafike -- 17. st; Petrinja (Hrvatska) -- Grafike -- 17. st; Bakropisi