Ex libris Zdenka P. - Pozaić, Zdenka ([Zagreb], 1996)
Velike usnice unutar kojih je jabuka
Signatura d.d. ispod prikaza olovkom: Zdenka Pozaić ; l. d. ispod prikaza olovkom: A.P. woodcut 96.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Drvorezi