International journal of management science and business administration (Zagreb : Inovatus Usluge, 2014)
Časopis objavljuje članke o teoriji i istraživanjima iz svih područja poslovanja, upravljanja i organizacije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Keywords: Poslovanje -- Serijske publikacije; Menadžment -- Serijske publikacije