Govori Stevana Vasina Popovića, narodnog zastupnika izbornoga kotara šimanovačkoga : držani dana 9. siečnja i 13. veljače 1900. u sjednicama sabora Kraljev. Hrvatske, Slavnonije i Dalmacije. - Popović, Stevan Vaso ([S. l. : s. n.], 1900)
Tri govora u povodu proračunske rasprave; u prilog vladine politike. 1. govor o napretku privrede u Hrvatskoj, 2. o ženskom liceju u Zagrebu, 3. o pučkom školstvu u Hrvatskoj.
P. o.: Saborski dnevnik.