Općina Kali (Kali : Općina Kali, 2013)
Službene web-stranice Općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.5.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Kali (Hrvatska); Kali (Hrvatska) -- Vodiči