Bioportal : web portal Informacijskog sustava zaštite prirode (Državni zavod za zaštitu prirode, 2015)
Portal Državnog zavoda za zaštitu prirode namijenjen investitorima koji planiraju zahvate u prostoru, kao i svim građanima koji planiraju boravak u prirodi.