Sveučilište u Zadru. Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu - Sveučilište (Zadar). Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (Zadar : Sveučilište u Zadru)
Web stranice Odjela za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.6.2015.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru