Općina Sokolovac (Orebić : Općina Sokolovac)
Web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.9.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Sokolovac (Koprivnica); Sokolovac (Koprivnica) -- Vodiči