Općina Štrigova (Štrigova : Općina Štrigova)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.9.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.9.2019.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Štrigova; Štrigova -- Vodiči