Općina Levanjska Varoš službene internet stranice. (Levanjska Varoš : Općina Levanjska Varoš, 2014)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.10.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Levanjska Varoš; Levanjska Varoš -- Vodiči