Općina Orle Zagrebačka županija. (Orle : Općina Orle, 2014)
Web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.10.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Orle; Orle -- Vodiči