Faktograf (GONG : Hrvatsko novinarsko društvo, 2015)
Portal čija je svrha metodom provjere činjenica, koristeći pouzdane izvore, (pr)ocjenjivati točnost i utemeljenost izjava naših političara, a kako bi se spriječilo da dovoljno puta izrečen neutemeljeni stav u javnom diskursu postane neprikosnovena činjenica.