Senjskabura.hr nezavisni portal u Senju (Otočac : Senjskabura.hr)
Portal s vijestima o događanjima u Senju i njegovoj okolici.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.11.2015.)
Keywords: Senj -- Vodiči; Senj (okolica) -- Vodiči