Narodni adresar hrvata-slovenaca-srba = The national directory of the croat-slovene-serb organizations, institutions, business, professional and social leaders in the United States and Canada - Mladineo, Ivan (New York : I. Mladineo, 1937)
U oba geografska adresara raspored ustanova, poduzeća i dr. prema državama i mjestima.
Preface: str. IX-XI; Predgovor: str. XII-XIII [u 2 st.]; Predgovor, slovenski: str. XIV-XV; Introduction: str: XVII-XXVIII; Abbreviations and glossary = Kratice i riječnik = Kratice in slovar: str. XXIX-XXXI [u 2 st.].
Kazala.
Tekst na engl., na hrv. i na sloven. jeziku.