Sveučilište u Zadru. Odjel za lingvistiku - Sveučilište (Zadar). Odjel za lingvistiku (Split : Sveučilište u Zadru)
Web stranice Odjela za lingistiku Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.1.2016.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Odjel za lingvistiku; Lingvistika -- Nastava i učenje -- Visoka učilišta