Larus : godišnjak Zavoda za ornitologiju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti = annual of the Institute of Ornithology of the Croatian Academy of Sciences and Arts (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2016)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja ornitologije.